Sadullah ERGİN : “ONURLU İNSANLARIN ONURLARIYLA OYNAMAYA, HİÇBİR ONURSUZUN HAKKI YOKTUR” Çek Yasası mağdurları destek istiyor.


Sayın Sadullah ERGİN,  biz çek mağdurlarıyız. Adil bir çek yasası istiyoruz. İnsan haklarına uygun. Varlığı geçerliliği tartışmaya yaratmayan,  mahkemeler önünde eşit olmamızı sağlayacak

onurlu insanlar için yapılmış, adil bir çek yasası istiyoruz.

Sadullah ERGİN, sizden destek istiyoruz.

İnsanlık onuru borca hapisi yenecektir. İnanıyoruz.


AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ SADULLAH ERGİN : “ONURLU İNSANLARIN ONURLARIYLA OYNAMAYA, HİÇBİR ONURSUZUN HAKKI YOKTUR”

AK Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin, hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddialarının asılsız ve karalama amaçlı olduğunu belirterek, “Onurlu insanların onurlarıyla oynamaya, hiçbir onursuzun hakkı yoktur” dedi.

OSMAN KOÇAK
HATAY – AK Parti Grup Başkan Vekili Sadullah Ergin, hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddialarının asılsız ve karalama amaçlı olduğunu belirterek, “Onurlu insanların onurlarıyla oynamaya, hiçbir onursuzun hakkı yoktur” dedi.
AK Parti Hatay İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Ergin, son günlerde dünyada ve Türkiye’de cereyan eden olayları dikkatle takip ettiklerini ifade ederek, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (SAV) yönelik olarak başlatılan aşağılık saldırıları telin ediyoruz. Fikir ve düşünce özgürlüğü adına Müslümanlar’ın mukaddeslerine yapılan hücumu kabul etmemiz mümkün değildir. Düşünce özgürlüğü başkalarının fikir, inanç, mukaddes değerlerine hakaret ve küfretme hakkını kimseye vermez. Bu nedenle son günlerde bu yönde atılan kışkırtıcı adımları, aşağılık hakaretleri tekrar telin ediyoruz. Milletimizin bu sorumsuz kışkırtmalara karşı sağduyulu olmaları ve provokasyonlara gelmemeleri çok önemlidir. Tepkilerin ölçülü bir şekilde gösterilmesi zaruretinin altını çiziyorum. Bu arada Trabzon’da 16 yaşındaki bir çocuk tarafından bir din adamının öldürülmesinin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Öldürülen din adamının yakınlarına ve cemaatine de başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Hakkındaki yolsuzluk iddialarına da cevap veren Ergin, “Bizim amacımız Türkiye’nin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışmaktır. Biz böylesine ayağı yere basmayan, sadece karalamaya yönelik iddiaları gündemimize almıyoruz. Delil olarak sunulan kağıtlar karalama müsvettelerinden başka bir şey değildir. Zaten iddia edilen dönemde yani 2004 yılı içerisinde Antakya Merkez Doğumevi Hastanesi’nde onarım tamirat işleri ile ilgili tek bir ihale bile yapılmamıştır. Hatay Valiliği de bunu doğrulamıştır. Bu belge diye ortaya konanlar ve her şeyini yitirmiş, izzetini onurunu sıkıntıya sokmuş bir bürokratımızın, onurlu insanları yaralayan bir ithamı var ortada. Bu onurlu arkadaşlarımızdan biri şu anda buradadır. Böylesine onurlu insanların onurları ile hiçbir onursuzun oynamaya hakkı yoktur. Bizim siyaset anlayışımız bu şekilde çamur güreşine uygun değildir. Biz hizmet için geldik ve hiçbir şekilde hiçbir yolsuzluk olayının içinde yer almadık ve almayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=209115 adresinden alıntıdır.

Sayın Sadullah ERGİN, Kemal KILIÇDAROĞLU, Zafer ÇAĞLAYAN ve Ayşe ARMAN için açık çağrı yapıyoruz.  Çek Mağdurları desteğinizi istiyor.

Sizler için açık duyuru yayınladık. Sizi bekliyoruz.

31 responses to “Sadullah ERGİN : “ONURLU İNSANLARIN ONURLARIYLA OYNAMAYA, HİÇBİR ONURSUZUN HAKKI YOKTUR” Çek Yasası mağdurları destek istiyor.

  1. ben bu yasaya karsı cıkan arkadaslarıma dıyorumkı mgelın bırlık olalım t.c. vatandaşlığını terkedelım bu ulke bu kadar adaletsız olamaz ben bu ülkenın başbakan yardımcısını aradım hanı o gözyaşlarını tıtamayan t.c. devletının başbakan yardımcısı say ARINÇ beyefendi yapacak bır şey yok herkes cezasına kaldığı yerden yatacak ıktıdarın dediği bu

    • iktidarın yaklaşımı maalesef budur.
      “çeklerini ödesinler. ödemezlerse önce cezaevine girsinler. sonra tekrar ödemeye çalışsınlar. “

    • tarık kardeşim doğrusunda bir düşün ,bunlar bu yasayı vergi borcu yurt dışı çıkışlarına kolaylık sağlamak maksatlı refaranduruma koydular ki , refarandum onlar için ölüm kalım meselesiydi peki çek yasasası neden neden düzenlenmedi adli para açısından ?bunun tek anlamı çek yasasında ölmek var dönmek yok bir bakanın dediği gibi çek borcu namus borcudur : tıpkı kumar gibi..::)))

  2. yurt dışı kaynaklı çeklerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.nasıl tahsil edilir arkası yazılır mı süreç nedir nasıl işler herbanka ayrı bi süre ayrı ve farklı şeyler söölüyor.bilen bi ağızdan dinlemek isterim.

  3. Admin,bende yıllardır adalet sistemi ile tanıştım.Ve gördümkü adalet eninde sonunda yerini buluyor.Yeterki biz ışığı açık tutalım görmelerini sağlıyalım.

  4. Borca hapise karşıyım

    • Değerli arkadaşım,
      Tesiada .biz e üye olarak destek olabilirsiniz.Bir harekette siz yapın.Yanımızda olduğunuzu görelim.

  5. bankaların bastırdığı kağıda yazılan ve ödenemeyen borcu insanlar özgürlüğünü kaybederek ödüyorlarsa burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ değil banka cumhuriyeti yazık bizlere ki böyle bir sisteme bekçilik ediyoruz

    • Tesiad.biz Dürüst,çalışkan,erdemli işadamlarının sesidir. Borcundan dolayı hapis cezasının karşısındadır.
      Yanımızda yerinizi alın! Geç kalmadan

  6. onursuz bir işadamı ne yapar ?

    • …………………………………………. …*

    • Sesini çıarmaz.Borcunu ödemeye çalışmaz.Ortadan kaybolur.Bizim gibi buralarda ticaret arkadaşlarını örgütlemeye çalışmaz.

    • En yakın bankaya gidip kredi çeker ve onur sahibi olur sonra taksit taksit öder.
      diyelim ki ödiyemedi krediyle aldığı onur gider ona kefil olan ve yanında duranlarınkide beraber gider.
      sonuç
      krediyi veren banka çok onurlu olmuştur.
      ben demiyorum rakamlar diyor.
      krize rağmen kar ını arttıran tek kuruluş onlar
      ya bir kuruluşun müşterisinin maddi durumu zayıflarsa bu hangi şekilde o kuruluşa maddi fayda sağlarda kar ını arttırmasına sebebiyet verir acaba

      • Not: Onursuz iş adamı olmaz. Bu iki sıfat yanyana gelmez. Onursuzluk hangi kılıfa girerse girsin, sonuçta haysiyetsiz,dolandırıcı, ahlaksız ve şerefsiz diye anılır

  7. Mevlana güzel söylemiş.

Yorum yaparak destek olabilirsiniz