çek mağduru olmak kadermidir ?


Merhaba,

Eylemler için bir yol haritamız var, dernek kurmak bunlardan biriydi, bu hafta hayata geçiyor. Sonrasında lobi faaliyetleri başlayacak.
gelişmeleri takip edip, düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanız yardıma başlangıç için ideal bir yoldur.

Bu blogu güncel tutmak fazla ziyaret etmek işlerimizden biri. Kemal Kılıçdaroğlu, Ayşe Arman, Adem Sözüer ve aklına gelebilecek herkes hakkındaki herşey konusunda yazıyoruz, eğleniyoruz. Sayfaların hitini arttırmak googlada görünürlüğümüzü artırıyor. Bunun sonucu haklı davamızı daha fazla insana ulaştırabiliyoruz.

Şimdi diyebilirsiniz ki eğlencenin sırası mı?

Bu kanunlar karşısında yapacak birşey yok. Çeki imzaladıysan işin bitti. Ya ödeyeceksin yada hapise gideceksin. Hiçbir avukat seni kurtaramaz. Hiç bir kanun seni haklı çıkaramaz. Yanlızca herşeye itiraz ederek sonucu geciktirebilirsin. Durum böyle olunca , kabul edince işler kolaylaşıyor.

Bu kanunu TBMM yaptı. değiştirebilir. Değiştirmesi için sesimizi duyurmaya çalışıyoruz,

Her çek mağduruna, onların yakınlarına, ulaşabildiğimiz her siyasetçi, akademisyen, gazeteciye herkese her sese ihtiyacımız var

Herkes duymalı,

HAPİS CEZASI ANAYASAYA AYKIRIDIR

SAVUNMA ALINMADAN VERİLEN HAPİS CEZASI SUÇTUR

BİZ BORÇLUYUZ, SUÇLU DEĞİL

Hikayenizi yazın, şiir yazın, duygularınızı anlatın , yardım isteyin, ne kadar çok yorum, okadar çok hit, o kadar çok insana ulaşmak anlamına geliyor.

KARŞILIKSIZ ÇEK VERENLERE HAPİS CEZASI KALKIYOR

 

 

Yorum yaparak destek olabilirsiniz